CCI Prahova – webinar pe tema asigurărilor de sănătate

Camera de Comerț și Industrie Prahova și Casa de Asigurări de Sănătate Prahova (Director General: Cătălin Măguleanu), în parteneriat cu reprezentanții CECCAR Prahova (Președinte: Cornel Nițu) și cu Patronatul IMM Prahova (Președinte: Florin Duma) au organizat miercuri, 10 martie a.c., un webinar cu tema “Clarificarea unor aspecte privind aplicabilitatea actelor normative specifice asigurărilor de sănătate”, la care a fost prezent și subprefectul judetului Prahova – Felix Bulearcă.

Tematica abordată a inclus aspecte legate de concediile medicale, indemnizațiile asigurărilor de sănătate, precizări/lămuriri privind deficiențele frecvente în materia declarării, completării și calculului indemnizațiilor pentru concediile medicale.

În deschiderea evenimentului, Peședintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a precizat: „În contextul pandemic actual, când criza economică mondială este o certitudine, iar magnitudinea acesteia – conform oficialilor Fondului Monetar Internațional – depășește toate recesiunile din ultimii 90 de ani, firmele au nevoie mai mult ca oricând de susținere.

În acest context complex, dificil, în care ne regăsim cu toții, problematica asigurărilor de sănătate este deosebit de importantă pentru reglarea mecanismelor economice. Reacția promptă a CAS Prahova în privința decontărilor asigurărilor de sănătate, alături de deschiderea și disponibilitatea în ceea ce privește diseminarea și prelucrarea informațiilor și reglementărilor specifice, reprezintă un sprijin semnificativ pentru firmele prahovene. La nivel național, CAS Prahova constituie un bun exemplu de profesionalism, promptitudine și disponibilitate în relația cu agenții economici.

Acțiunile de informare pe care, împreună cu CAS Prahova, le organizăm deja de trei ani atrag interesul firmelor prahovene, dar și pe al celor din alte județe. Mai mult ca la evenimentele anterioare organizate cu CAS Prahova, participarea la webinarul de astăzi a firmelor din alte județe ale țării este impresionantă. De aceea, mulțumesc tuturor firmelor și instituțiilor pentru participare și pentru interesul manifestat în legătură cu acțiunile noastre”, a spus Președintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu (foto).

Evenimentul a fost onorat de prezența a 180 de participanți de la 137 de firme din București, Prahova și alte 23 de județe, dar și de reprezentați ai instituțiilor din adminstrația publică centrală și județeană, primarii, societăți comerciale și persoane fizice autorizate.

Scroll to Top

Caută