Webinar „Zero griji si banking de oriunde”, organizat de CCI Prahova si BRD

Camera de Comerț și Industrie Prahova, în colaborare cu BRD – Groupe Société Générale, a organizat miercuri, 21 aprilie 2021, pe platforma Zoom, un webinar cu tema “ZERO griji și banking de oriunde”.

Temele prezentate si supuse dezbaterii au fost: Digital banking – piata din Romania; Aplicatia YOU – by BRD; Alegerea produselor bancare – pachet vs. Cont curent by BRD; Cardul de credit.

Evenimentul a fost deschis de către Președintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, care a precizat: „După o serie de webinarii organizate recent, în colaborare cu instituții deconcentrate – AJOFM Prahova și CAS Prahova – acțiunea de astăzi este organizată împreună cu una dintre cele mai bine cotate instituții financiar-bancare de pe piața romanească și internaționala – BRD Groupe Société Générale – membru marcant al CCI Prahova. Odată cu noua realitate în care suntem nevoiți să ne desfășurăm viața și activitatea, operațiunile de tot felul – desfășurate în mediul online – au devenit parte integrantă din activitatea noastră zilnică. Webinarul de astazi este dedicat, în principal, acestor instrumente online aplicate în banking și care ne facilitează accesul facil, rapid și bine securizat la operațiuni bancare”.

Tot in deschidere a luat cuvantul si Dna. Ecaterina Strempel – Director Regional Retail BRD – Regiunea Sud, care a apreciat in mod deosebit excelenta colaborare si deschidere dintre BRD si CCI Prahova.

La acest eveniment au fost prezenți peste 40 de participanti – reprezentanți ai firmelor și instituțiilor din Prahova, București si inca patru judete ale tarii. Între aceștia, au fost si reprezentanți ai CECCAR Prahova, Consiliului Județean Prahova, AJOFM Prahova, UPG Ploiești și alte instituții de învățământ.

Prezentarile au fost urmate de o sesiune interactiva de întrebări și răspunsuri.

Scroll to Top

Caută