Participarea Președintelui Aurelian Gogulescu la un eveniment sub egida China -CEEC

În data de 23 iunie 2021, Dl. Aurelian Gogulescu, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, a participat la evenimentul online cu tema „Schimburi și Cooperare”, organizat de cele 3 provincii din nord-estul Chinei – Heilongjiang, Liaoning și Jilin – sub egida liniei de colaborare China – CEEC (Țările din Europa Centrală și de Est).

Evenimentul a avut ca scop strângerea relațiilor economice și socio – culturale dintre țările CEEC (Romania, Polonia, Ungaria, Serbia, Cehia, Slovacia, Croatia etc.) și cele 3 provincii amintite din China, precum și identificarea de noi oportunități și modalități de cooperare bilaterală, având în vedere restricțiile și limitările internaționale impuse de pandemia Covid-19.

Alocuțiunea Domnului Presedinte Aurelian Gogulescu în cadrul evenimentului a adus în centrul atenției îndelungata și tradiționala relație de colaborare de peste 30 de ani a județului Prahova cu China, precum și nivelul schimburilor comerciale China – Romania, in particular cele din judetul Prahova.

 

Scroll to Top

Caută