Salonul Auto Ploiesti 2021 si-a deschis portile

SALONUL AUTO Ploiesti – Auto-Moto-Velo Show,  manifestare traditionala in peisajul expozitional ploiestean, ajuns la cea de-a XVII-a editie, s-a deschis astazi, vineri, 25 iunie 2021 si isi asteapta vizitatorii pana duminica, 27 iunie, in zona pietonala a Centrului Civic Ploiesti, vis-a-vis de Cinematograful Patria.

Organizatorii – Camera de Comert si Industrie Prahova si Primaria Municipiului Ploiesti isi propun ca, odata cu aceasta editie, sa readuca in atentia publicului ploiestean un eveniment expozitional cu traditie, care in perioada actuala, sa raspunda  prin exponatele sale provocarilor momentului – electrificarea si digitalizarea sectorului auto.

In plus, dupa o perioada de peste un an de distantare sociala, aceasta manifestare aduce un plus de atractivitate in peisajul urban ploiestean.

Exponatele prezente la SALONUL AUTO PLOIESTI 2021 sunt automobile clasice si electrice – marcile Dacia, Renault, Nissan, Peugeot si Citroen, dar si  biciclete si scootere.

 Programul de vizitare zilnic este intre orele 10:00 – 20:00. 

 Partenerii media care sustin campania de promovare a acestui eveniment expozitional sunt Radio Magic Fm, Prahova Business, Ziarul Ploiestii, Ziarul Prahova, Ziarul Telegrama, Prahova Economica, Lace Magazine.

 

Scroll to Top

Caută