„Pentru Dumneavoastra, Doamnelor”, la editia a zecea

Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat, in data de 16 decembrie 2021, in format online, pe platforma Zoom, cea de-a zecea editie, jubiliara – din seria de evenimente «Pentru Dumneavoastra, Doamnelor», desfasurata sub semnul sarbatorilor de iarna, dar si sub semnul increderii, optimismului si al sperantei.

Evenimentul, la care au participat 60 de persoane, a fost realizat in parteneriat cu CECCAR Filiala Prahova  si Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti.

In deschidere, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, impreuna cu Presedintele CECCAR Prahova, Dl. Cornel Nitu, au adresat doamnelor participante mesaje pline de emotie, din care a razbatut aprecierea sincera pentru tot ceea ce reprezinta femeile in viata si in societatea noastra.

Actiunea s-a derulat sub forma unei succesiuni de 12 prezentari de povești de succes ale unor doamne care au performat in business, diplomatie, administratie, educatie, sanatate, jurnalism – mass-media – publicitate, arta, cultura, drept, design vestimentar. 

Ca de fiecare data, evenimentul, deosebit de apreciat de catre toate participantele, a reprezentat un bine-venit prilej de promovare si socializare business intre reprezentantele comunitatii feminine a judetului Prahova, dar si din Bucuresti, Ilfov si Bistrita Nasaud.

Urmatoarea editie, a XI-a, a acesui indragit eveniment va avea loc in luna martie 2022.

Scroll to Top

Caută