Participarea Presedintelui CCI Prahova la inaugurarea complexului comercial Prahova Value Center

Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a participat vineri, 3 decembrie 2021, la inaugurarea celui mai nou centru comercial din Ploiesti – Prahova Value Center.

Proiectul, dezvoltat de Mas Rei, in parteneriat cu Prime Kapital, in zona Garii de Sud a Municipiului Ploiesti, este unul amplu si cuprinde mai multe faze de constructie, la finalul carora va rezulta un ansamblu mixed-use, cu o suprafata de 10 hectare, din care va face parte si ansamblul rezidential Pleiades Residence. In cadrul noului centru comercial se regaseste o selecție generoasă de branduri internaționale, naționale dar și locale. Noul hub urban are la bază un concept inovativ, oferind, în completarea celor două componente principale, retail și rezidențial, servicii și funcții secundare, in vederea crearii unei comunitati urbane moderna și dinamică.

Cu ocazia acestei inaugurari, Presedintele CCI Prahova a discutat cu reprezentantii conducerii Prahova Value Center despre posibilitatea unor viitoare colaborari in organizarea de evenimente expozitionale in cadrul noului complex.

Scroll to Top

Caută