Vizita la Ploiesti a unei delegatii oficiale a Ambasadei Frantei

Vineri, 3 decembrie 2021, o delegatie oficiala a Ambasadei Frantei in Romania, condusa de Dl. Julien Chiappone-Lucchesi – Consilier de cooperare si actiune culturala si Director General al Institutului Francez din Romania – a efectuat o vizita de lucru la Ploiesti, in vederea unei mai bune cunoasteri a mediului academic si cultural din orasul nostru.

Presedintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu, care este si Presedintele Aliantei Franceze Ploiesti, i-a primit pe diplomatii francezi la sediul Aliantei, unde au avut loc discutii generale privind viitoare colaborari bilaterale si identificarea de proiecte comune destinate promovarii francofoniei la noi in judet. Cu aceasta ocazie, Dl. Presedinte a transmis Excelentei-Sale, Doamna Ambasador Laurence Auer, invitatia de a efectua o vizita in judetul Prahova, la inceputul anului viitor, pentru a se intalni si cu comunitatea de afaceri locala.

Vizita a mai cuprins intalniri la UPG Ploiesti, Inspectoratul Judetean de Invatamant, Consiliul Judetean Prahova si Primaria Ploiesti.

Scroll to Top

Caută