Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Conventia Internationala a Oamenilor de Afaceri Emiratele Arabe Unite – Romania

29 martie @ 8:00 am - 3 aprilie @ 5:00 pm

Camera de Comert si Industrie Prahova va informeaza ca in perioada 29 martie – 03 aprilie 2019 va avea loc cea de-a 2-a Editie a Conventiei Internationale a Oamenilor de Afaceri Emiratele Arabe Unite – Romania, in organizarea Companiei Al Raqi Tours din Sharjah, EAU, impreuna cu agentia Velimed Turism din Medias, Romania, cu participarea Camerelor de Comert si Industrie din Emiratele Dubai, Sharjah si Ajman. Conventia se va desfasura in sala de conferinte si evenimente din cadrul complexului hotelier JW Marriott Hotel Deira, Dubai

Conventia se vrea a fi o invitatie adresata intreprinzatorilor, managerilor, precum si persoanelor interesate de dezvoltarea unei afaceri, sa descopere oportunitati de implementare, dezvoltare si finantare. Evenimentul este deschis oamenilor de afaceri, precum si persoanelor cheie din administratia locala si de stat si va cuprinde intalniri si discutii interactive intre reprezentantii firmelor participante si omologii lor din Emiratele Arabe Unite, existand posibilitatea comunicarii informale.

Persoanele interesate sa participe, precum si cele care doresc sa afle alte detalii, sunt rugate sa acceseze : www.conventie-afaceri.ro.

 

Detalii

Începere:
29 martie @ 8:00 am
Se termină:
3 aprilie @ 5:00 pm
Eveniment Category:
închide Panel