Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Invitatie – Misiune economica in Bosnia si Hertegovina

20 martie - 23 martie

In perioada 20 – 23 martie 2019, Camera de Comert si Industrie Prahova organizeaza o misiunie economica in Bosnia si Hertegovina, al carei scop este identificarea si aprofundarea oportunitatilor de colaborare bilaterala si facilitarea unui contact direct intre reprezentantii mediul de afaceri prahovean si celui din Bosnia si Hertegovina.

Partenerii nostri institutionali din Bosnia si Hertegovina vor sprijini organizarea de intalniri de afaceri de tip B2B, la Camera de Comert si Industrie din  Banja Luka,  respectiv la Agentia pentru Promovarea Investitiilor Straine FIPA Sarajevo, existand posibilitatea efectuarii de vizite la sediul unor companii locale, in functie de domeniile de activitate si interes ale membrilor delegatiei romane.

Va invitam, asadar, sa profitati de oportunitatile de promovare si colaborare oferite de participarea in cadrul acestei deplasari si sa ne transmiteti raspunsul Dvs. completand fisa anexata, pana cel tarziu vineri, 01 martie 2019, la e-mail: [email protected], urmand ca ulterior sa primiti informatii complete legate de programul detaliat, costuri, etc.

Detalii

Începere:
20 martie
Se termină:
23 martie
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
închide Panel