Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

“Oil and Gas Conference and Exhibition – PETROTECH 2019” (India)

10 februarie @ 8:00 am - 12 februarie @ 5:00 pm

Camera de Comert si Industrie Prahova va informeaza că, în perioada 10 – 12 februarie 2019 va avea loc la Centrul Expozitional “India Expo Mart” Greater Noida (New Delhi), cea de-a 13-a ediție a Conferinței si Târgului International “Oil and Gas Conference and Exhibition – PETROTECH 2019”, cea mai importantă si reprezentativă manifestare expozițională în domeniul echipamentelor și tehnologiilor pentru industria de petrol si gaze din India.

Evenimentul își propune să promoveze ultimele inovații din industria de profil, fiind o platformă pentru firmele producătoare, importatoare si exportatoare care doresc să desfășoare activități economice pe piața indiană. Este o ocazie deosebită pentru identificarea de parteneri locali si internaționali în vederea distribuției, comercializării si cooperării în industria de petrol si gaze din India.

Manifestarea expozițională va puncta principalele aspecte legate de modernizarea industriei energetice în general și cea a petrolului și gazelor în special, precum și implementarea tehnologiilor avansate utilizate în extracția, prelucrarea și distribuția produselor de petrol si gaze.

Manifestarea este organizată sub patronajul Ministerului indian al Petrolului si Gazelor Naturale având parteneri Compania Națională de Petrol și Gaze  (ONGC) și societatea ”International Trade and Exhibitions India Private Limited” (ITEI).

La expoziție sunt așteptați peste 450 de expozanti reprezentând 50 de tari, 20 tari  cu pavilion național, 4000 delegați și peste 8.000 vizitatori. La editia anterioară din anul 2016 s-au înregistrat 399 de firme expozante, din 30 tari  și 12 țări cu pavilion national

Companiile interesate de participarea la această manifestare expozițională sunt rugate să contacteze CCI Prahova la adresa de e-mail : [email protected]

Detalii

Începere:
10 februarie @ 8:00 am
Se termină:
12 februarie @ 5:00 pm
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

India
închide Panel