Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Seminar COMUNICAREA – CALEA CATRE SUCCES

1 iunie @ 1:00 pm - 30 iunie @ 7:30 pm

Seminarul va fi sustinut de

  • Ambasadorul Cristian Diaconescu – profesor de drept international, fost Ministru de Externe si fost Ministru al Justitiei 
  • Andra Miron – jurnalist, fost realizator Realitatea TV

Cu totii stim ca dezvoltarea abilitatilor de comunicare institutionala, sociala, in business sau in politica joaca un rol esential in dezvoltarea unei personalitati echilibrate, responsabile si de succes. Pe parcursul acestui seminar, vor fi aprofundate acele repere si criterii prin care se pot stabilit care sunt calitatile necesare unui bun comunicator si modalitatile de exprimare adecvate situatiilor de viata.

Pentru a reusi pe toate planurile, vor fi prezentate calitatile esentiale pentru dezvoltarea unei comunicari eficiente: gandirea pozitiva; increderea de sinte; inteligenta emotionala; abilitatile de relationare; motivarea; puterea, respectul, recunoasterea; libertatea personla, toate acestea fiind calitati prin care se realizeaza o dezvoltare personala si profesionala de succes.

Documente:


SEMINARII sustinute de catre Ambasadorul CRISTIAN DIACONESCU impreuna cu alte personalitati de marca ale publicisticii romanesti:

Detalii

Începere:
1 iunie @ 1:00 pm
Se termină:
30 iunie @ 7:30 pm
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Sediul CCI Prahova
Str. Cuza Vodă nr. 8
Ploiești, Prahova Romania
Telefon:
+40 (244) 516 666
Sit web:
www.cciph.ro
închide Panel