Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Seminar LEADERSHIP, MANAGEMENT si ORGANIZAREA ECHIPEI

4 iunie @ 1:00 pm - 7:30 pm

Seminarul va fi sustinut de catre Ambasadorul Cristian Diaconescu – profesor de drept international, fost Ministru de Externe si fost Ministru al Justitiei.

Pentru a reusi pe toate planurile, cursantii vor fi sprijiniti sa isi dezvolte o serie de calitatii esentiale: gandirea pozitiva, incredereea de sinte, inteligenta emotionala, abilitatile de comunicare si relationare, motivarea, puterea, respectul, recunoasterea, libertatea personala, toate acestea fiind calitati prin care se realizeaza o dezvoltare personala, profesionala si juridica de succes.

Aspiratia de a fi leader presupune capacitate de negociere si compromis, iar construirea leaderului de succes se realizeaza prin cunoastere, educatie, maximizarea capacitatilor native si profesionalizare.

Pe parcursul cursului, vor fi folosite teste omologate international pentru a construi tabloul oportunitatilor dar si al sanselor privind construirea personalitatii de leader in societatea moderna.

Documente:


SEMINARII sustinute de catre Ambasadorul CRISTIAN DIACONESCU impreuna cu alte personalitati de marca ale publicisticii romanesti:

Detalii

Data:
4 iunie
Timp:
1:00 pm - 7:30 pm
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Sediul CCI Prahova
Str. Cuza Vodă nr. 8
Ploiești,PrahovaRomania
Telefon:
+40 (244) 516 666
Sit web:
www.cciph.ro
închide Panel