Agricultură & Industria Alimentară

Legumele românești, rarități în timpul iernii. Programul ‘Tomata” se va extinde
citește mai mult →
Ministerul Agriculturii va lansa un program nou de susținere a cultivării plantelor aromatice și va extinde programul „Tomata”
citește mai mult →
Dependenți de importurile alimentare. În 2019, gradul în care producția locală a acoperit consumul a scăzut la majoritatea produselor de bază
citește mai mult →
Numărul companiilor agricole certificate ecologic a scăzut în 2020 cu peste 35%, până la 6.615: „Micii producători nu-şi permit costurile pentru certificare“.
citește mai mult →
România a exportat cu 25% mai mult orz în primele nouă luni din 2020
citește mai mult →
Fermierii pot obţine câştiguri suplimentare din vânzarea certificatelor de carbon pe piaţa internaţională
citește mai mult →
Grupul CARMISTIN, finanţarea în valoare de 90 milioane euro pentru investiţii
citește mai mult →
Hotarare Guvernului nr. 43/27 august 2020
citește mai mult →
Fermierii cer carantinarea în ferme: Însămânţarea de toamnă şi creşterea animalelor sunt în pericol
citește mai mult →
COVID-19 Restaurantele și-au pus lacătele pe uși, vânzările au scăzut dramatic, angajații riscă să rămână fără loc de muncă
citește mai mult →
COVID-19 / Clubul Fermierilor Romani solicita constituirea unei celule de criza la nivelul Ministerului Agriculturii
citește mai mult →
Agricultura românească, ineficientă: predomină fermele de subzistență
citește mai mult →
Scroll to Top

Caută