Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

CCI Prahova a organizat vizita in Prahova a Ambasadoarei Frantei in Romania

Vineri, 26 august 2022, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat vizita in judetul Prahova a E.S. Dna. Laurence AUER, Ambasadoarea Frantei in Romania, care a fost insotita de Dl. Mickaël Koriche, Atasat pe probleme de Educatie.

Oaspetii au fost primiti la sediul CCI Prahova de catre Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu, care detine si functia de Presedinte al Aliantei Franceze Ploiesti, fiind discutate initiative generale privind oportunitatile de colaborare bilaterale economice, comerciale si investitionale, precum si aspecte educationale si culturale.

Intalnirea a fost urmata de vizite punctuale si discutii cu Dl. Andrei-Liviu Volosevici, Primarul Municipiului Ploiesti si cu Dl. Virgiliu-Daniel Nanu, Prefectul Judetului Prahova, dar si la sediul Aliantei Franceze din Ploiesti.

Programul a mai cuprins o vizita la Muzeul Ceasului si ulterior in zona Dealu Mare iar, la final, E.S. Doamna Ambasador Laurence AUER a participat la seara de deschidere a celei de-a cincea editii a festivalului «Jazz on the Rooftop», prestigios eveniment cultural ploiestean, organizat de Filarmonica «Paul Constantinescu» si Primaria Municipiului Ploiesti.