Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

CENTRUL MEDICAL MEDIURG

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 8622 – activitati de asistenta medicala specializata

Contact  CENTRUL MEDICAL MEDIURG

Adresă: Str. Clementei Nr. 43

Website http://www.mediurg.ro/

Telefon:  0040 244 517965

Email: office@mediurg.ro

Despre

Anul 2014 reprezinta pentru Centrul Medical MEDIURG un an jubiliar, cel de al 20-lea an de activitate in slujba sanatatii oamenilor. Sunt 20 ani de constructie a unui edificiu care doreste sa ofere comunitatii o alternativa atunci cand un membru al ei trebuie sa apeleze la servicii medicale, fie intr-o situatie de urgenta, fie pur si simplu pentru a avea o imagine asupra starii de sanatate.

Sunt 20 ani de munca intensa, de investitii si riscuri, dar care au meritat pentru ca rezultatul ne onoreaza si ne da sentimentul unor eforturi utile semenilor nostri. Ca exemplu, pentru anul 2014 statistica noastra arata ca unul din doi ploiesteni sau prahoveni au apelat la serviciile noastre. Dar nu numai atit, cetateni din Europa, Asia, America, Africa, in trecere sau stabiliti in Romania din diverse motive, au ales si apreciat serviciile noastre.

Ajuns primul pare ca trebuie sa te opresti pentru a-ti savura victoria si lauda eforturile; nimic mai neadevarat. Ceea ce urmeaza este inzecit mai greu.

Ne recomanda

Multiplele premii si diplome obtinute de-a lungul timpului arata ca munca noastra este recunoscuta si apreciata pe plan local, national si international. A ramine primul sau a fi motorul unor transformari importante in domeniu, a fi printre pionierii domeniului, ramine pentru noi un deziderat in slujba caruia ne angajam si pentru mai departe.

Astazi, când trei sute cincizeci de colegi de echipa isi asuma decizia de a fi in frunte, care muncesc zilnic la consolidarea si dezvoltarea edificiului medical care se numeste Centrul Medical MEDIURG, putem spune ca am ajuns aici invatând o lectie simpla pe care istoria o preda gratuit fiecarei generatii de practicieni in domeniu: MUNCA IN ECHIPA. Doar acest tip de munca este cel care poate creea PERFORMANTA, iar performanta consolideaza si stimuleaza ECHIPA.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

Știri / noutăți despre  CENTRUL MEDICAL MEDIURG

https://cciph.ro/2020/03/mediurg-a-inaugurat-noul-sediu-din-ploiesti-intr-o-cladire-istorica/