Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Conferinta de lansare proiect finantat din fonduri norvegiene

Marti, 11 aprilie 2023, a avut loc, la Sky Blue Resort, conferinta de lansare a proiectului “Dinamizarea IMM –urilor din Romania prin  creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă”.

Camera de Comert si Industrie Prahova deruleaza in calitate de partener, impreuna cu Federația Generală a Sindicatelor (FGS) FAMILIA – promotor si cu Fellesforbundet – partener din Norvegia, acest proiect finanțat cu sprijinul granturilor acordate prin mecanismul financiar norvegian 2014-2021 în cadrul „Programului de Energie din România”.

Obiectivul general al proiectului consta in sporirea cunoștințelor IMM-urilor românești din sectorul construcțiilor, pentru a încorpora practici sustenabile în realizarea eficienței durabile prin îmbunătățirea performanțelor lor de mediu și energetice.

La conferinta de lansare a proiectului au participat 50 de persoane, reprezentanti ai mediului de afaceri, ai institutiilor administratiei publice judetene, ai organizatiilor patronale, ai institutiilor de invatamant si ai presei.

In cadrul evenimentului, pe langa prezentarea proiectului, realizata de catre membrii echipei de implementare, a avut loc o serie de prezentari pe teme legate eficienta, sustenabilitate, sisteme de management in constructii, meserii ale viitorului, sustinute de catre invitati. Prezentarile au fost urmate de discutii pe marginea activitatilor proiectului.