Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Conferinta IT for Energy

Luni, 6 noiembrie 2023, s-a desfasurat, la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, conferinta IT for Energy – Zilele Smart Industry, eveniment al Confederatiei Nationale pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF, dedicat sustinerii digitalizarii, inovatiei si dezvoltarii durabile in Romania.

Camera de Comert si Industrie Prahova a fost gazda si partener de organizare al evenimentului la care au participat peste 100 de persoane, reprezentanti ai firmelor, dar si invitati oficiali.

In deschiderea conferintei a fost perezentat mesajul de bun-venit al Presedintelui CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu.

Intre invitatii institutionali, care au avut interventii pe temele supuse dezbaterii, s-au numarat Dl. Virgiliu- Daniel Nanu – Prefectul Judetului Prahova si Dl. Alin Dinita – Rectorul Universitatii Petrol-Gaze Ploiesti. Totodata, evenimentul a fost onorat de prezenta Dlui. Gabriel – Ioan Avramescu, Deputat, Vicepresedinte al Comisiei pentru Administratie Publica si Amenajarea Teritoriului si a Dlui. Marius Posa – Subsecretar de Stat la Ministerul Digitalizarii. Intre speakerii participanti la dialog, s-au numarat si reprezentantii unor importante companii prahovene, dar si din alte judete.

Moderatorii evenimentului au fost Dna. Cristina Chiriac, Fondator si Presedinte CONAF si Dl. Daniel Apostol, Director General al Federatiei Patronale de Petrol si Gaze.