Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Conferinta regionala in cadrul proiectului “Dinamizarea IMM-urilor din România, prin creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă”, organizata de CCI Prahova la Constanta

Activitatile din cadrul proiectului „Powering Romanian SMEs to Increased Knowledge in Sustainable Efficiency/ Dinamizarea IMM-urilor din România, prin creșterea cunoștințelor în eficiență sustenabilă”, continua.
In data de 25 august, a avut loc la sediul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cel de-al saselea eveniment de constientizare în domeniul energiei regenerabile, eficienței și securității energetice.
Proiectul este implementat de Federația Generală a Sindicatelor FAMILIA, în calitate de promotor de proiect, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Prahova – Partener 1 și Fellesforbundet, Norvegia – Partener 2.
Obiectivul general al proiectului constă în sporirea cunoștințelor IMM-urilor românești din sectorul construcțiilor pentru a încorpora practici sustenabile în realizarea eficienței durabile prin îmbunătățirea performanțelor lor de mediu și energetice.