Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

DIBO

 

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 6822 – inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate

Contact  DIBO

Adresă: Sat Negoiesti, str. Piatra Craiului nr. 7, com. Brazi, jud. Prahova, Romania

Website  http://dibo.ro/

Telefon: (+40) 244 434 251; (+40) 244 434 260

Email:office@dibo.ro

Despre

O definire moderna a conceptului de hala industriala

Infiintat in anul 1998, DIBO – Parc industrial este o investitie olandeza cu vechime si experienta in Romania, oferind spre inchiriere hale industriale si birouri la cele mai ridicate standarde si al carui succes se reflecta in numarul mare de investitori atrasi aici.

De ce sa alegi Parc Industrial Dibo

Parcul Industrial DIBO cuprinde acum, pe o suprafata de aproximativ 9 ha, un numar de 16 hale industriale, fiind convenabil situat in Negoiesti-Brazi, judetul Prahova, pe soseaua de centura Ploiesti, la intersectia principalelor artere rutiere ce leaga marile zone geografice ale tarii (vezi harta).

Parc Industrial cu acces rapid Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Pitesti si Buzau

  • Ploiesti – Parc industrial Localizat pe centura Ploiestului.
  • Bucuresti (60 km) – pe DN 1 prin Otopeni si pe DN 1A prin Buftea.
  • Brasov (110 km) – pe DN 1 prin Sinaia sau pe DN 1A prin Cheia.
  • Pitesti (130 km) – pe DN 72 prin Targoviste
  • Buzau (70 km) – pe DN 1B

In plus, exista acces imediat la calea ferata prin statia CFR Ploiesti si Brazi si la punctul vamal Ploiesti.

Spatii parc Industrial

Construite incepand cu anul 2001 din panouri metalice tip sandwich, tamplarie de aluminiu si geam termopan, spatiile puse la dispozitie de catre Parcul Industrial DIBO sunt perfect izolate termic si fonic, dispun de iluminare naturala si artificiala, de sisteme antifurt si antiincendiu, de ventilare a aerului, trape pentru fum si gaze fierbinti cu dubla actionare, de alimentare cu energie electrica (220/380V, 6 MW putere electrica totala), acces la liniile telefonice si internet si posibilitatea de racordare la reteaua de gaze naturale.

Ne recomanda

Facilitati parc industrial in Prahova

Zona dispune de hidranti si dotari pentru stingerea incendiilor, o moderna retea proprie de apa curenta (cu statie de pompare/tratare/clorinare) si canalizare, zone de relaxare, organizare barbecue si evenimente, spatii verzi, etc.

Hale inchiriat dispun de pardoseala industriala elicoptata, avand o grosime de 22 cm, acoperita cu strat special de cuart, cu o rezistenta statica de minim 10 t / mp.

Accesul auto se poate face atat cu autoturisme cat si cu camioane, fiind amenajate alei si parcari largi, cu o capacitate totala de 300 de locuri.

Pentru securitate sporita, spatiile sunt supravegheate permanent de un corp de paza profesionist, camere video exterioare, bariere infrarosu si iluminat exterior pe timpul noptii.

Ca urmare a acordarii de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a titlului de parc industrial in anul 2015, Parcul Industrial DIBO a beneficiat de facilitati fiscale acordate de catre bugetul local al comunei Brazi, Prahova, in baza prevederilor Art.20 din Legea 186 / 2013 privind constituirea si functionarea parcurilor industriale, conform extrasului din Raportarea anuala de mai jos.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova