Profesionalism. Atitudine. Calitate. Pasiune.

”Profesionalism – Atitudine – Calitate – Pasiune” reprezintă elemente definitorii pentru CCI Prahova, care, în urma valoroasei experienţe acumulate în mai bine de un deceniu de activitate în organizarea de cursuri, oferă cursanţilor posibilitatea dobândirii competenţelor utilizând metode de un ridicat nivel educațional.

Prin experienţa dobândită în formarea profesională cu accent pe aplicaţii practice, printr-o infrastructură adecvată, asigurăm cursanţilor competenţe specifice atât pentru nivelele de bază cât şi pentru poziţiile de management, astfel reuşim an de an să creăm generaţii de specialişti în diferite domenii cerute pe piața muncii.

În viziunea noastră succesul reprezintă clienţi mulţumiţi de serviciile oferite, standarde ridicate de profesionalism, competenţă, operativitate, şi, nu în ultimul rând, recunoaşterea brandului:  Camera de Comerţ şi Industrie Prahova – organizaţie de prestigiu în domeniul formării profesionale.

Calendar lunar cursuri

Pentru mai multe detalii privind datele de organizare a cursurilor vă invităm să accesați pagina

Formular de înscriere

Pentru a vă înscrie la cursurile organizate de CCI Prahova, completați și transmiteți fișa de înscriere

Cursurile de inițiere, perfecționare, specializare și calificare sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Certificări (A.N.C)

După examenul de absolvire se eliberează certificatul de absolvire/calificare și suplimentul descriptiv care conține competențele profesionale obținute, recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și
Ministerul Educației Naționale

Discount

pentru membrii CCI Prahova în funcție de nivelul cotizației pentru care au optat

Taxa examen cursuri

50 lei (TVA inclus)

Livrarea suportului de curs actualizat

50 lei (plus TVA)

Locație cursuri

Cursurile se vor desfășura la sediul CCI Prahova

Grupe cursanți

La cerere, organizăm cursuri care nu sunt prevăzute în portofoliul standard sau calendarul oficial. Datele de începere și programul fiind flexibil, adaptabil în funcție de nevoile angajatorului.

Cursuri si seminarii diverse (informative, legislative, de scurta durata)

In functie de deviz

Participarea modulara la cursuri (participarea decat la unul, unele module)

Proportional cu numarul de ore aferente modulului/modulelor respective. Pretul de referinta este pretul cursului respectiv

GALERIE IMAGINI

închide Panel