Topul Firmelor Prahovene, organizat de CCI Prahova, este cel mai obiectiv si mai concludent clasament care evidentiaza performanta economica a firmelor judetului nostru.

Obiectivitatea criteriilor care stau la baza realizarii clasamentului «Topul Firmelor Prahovene», dar si recunoasterea acestuia prin temei legal (Legea 335/2007 – Legea Camerelor de Comert si Industrie din Romania), fac din Topul Firmelor si din insemnele care se atribuie firmelor laureate, un  veritabil suport de bonitate pentru acestea.

Informatiile care stau la baza realizarii clasamentului sunt furnizate de Oficiul National al Registrului Comertului si Ministerul Finantelor, iar metodologia aplicata este complexa, unitara la nivelul sistemului cameral romanesc, de-a lungul timpului, imbunatatindu-se si adaptandu-se atat la schimbarile survenite in peisajul economic romanesc, cat si la sugestiile venite din mediul de afaceri.

Topul evidentiaza primele 10 firme clasate pentru fiecare grupa principala de activitate (Cercetare-Dezvoltare, Industrie, Constructii, Agricultura, Comert, Servicii si Turism), domeniu de activitate si clasa de marime a firmelor,  in ordinea punctajului obtinut prin prelucrarea a cinci indicatori – cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficienta utilizarii resurselor umane, eficienta utilizarii capitalului angajat – pe baza unei metodologii aprobate si aplicate la nivel national.

Firmele care fac parte din clasamentul „Topul Firmelor Prahovene” sunt cuprinse in catalogul  realizat in format electronic. Acesta se constituie intr-o  valoroasa baza de date  – continand date despre cele peste 3 000 firme laureate, o prezentare in sinteza din punct de vedere economico-social a judetului Prahova, metodologia de realizare a clasamentului, precum si alte date si informatii de interes economic.

Premierea si promovarea firmelor laureate in TOP

Ceremonia de decernare a diplomelor si trofeelor Topului Firmelor Prahovene este organizata sub forma unei veritabile gale a competentei si a succesului, in care firmele beneficiaza de promovare si vizibilitate maxima, recunoastere prin care li se confirma  apartenenta  la elita comunitatii de afaceri prahovene.

Dezvoltandu-se si imbogatindu-se de la an la an, castigand in notorietate, importanta si stralucire, Gala Topul Firmelor Prahovene se bucura de o inalta apreciere la nivel national, dar si in randul partenerilor  din strainatate ai Camerei de Comert si Industrie Prahova.

Alaturi de laureatii Topului Firmelor Prahovene,  la eveniment perticipa  distinse personalitati din mediul diplomatic, din administratia centrala si locala, din mediul bancar.

Firmerle laureate, participante la eveniment au posibilitatea sa primeasca impreuna cu diploma acordata pentru clasarea in Top, o serie de distinctii si trofee care reflecta preocuparea privind responsabilitatea sociala a companiilor, efortul investitional, activitatea de export, si performanta feminina in afaceri.

Oferta publicitate in materialele

"Topului Firmelor Prahovene 2019"

Arhiva Gala Topul Firmelor Prahovene

Gala Topul Firmelor Prahovene

Gala Topul Firmelor Prahovene 2018

Topul Firmelor Prahovene 2018 EDIȚIE JUBILIARĂ – SĂRBĂTOAREA COMUNITĂȚII PRAHOVENE DE AFACERI Gala TOPULUI FIRMELOR PRAHOVENE 2018 – 25 ANI – Cea mai importantă sărbătoare

citește mai mult »
Gala Topul Firmelor Prahovene

Gala Topul Firmelor Prahovene 2017

Gala Topul Firmelor Prahovene 2017 Ediția a XXIV-a 3 noiembrie 2017 Grand Ballroom – Sky Center Evenimentul a reprezentat sărbătoarea comunității de afaceri prahovene în

citește mai mult »
Gala Topul Firmelor Prahovene

Gala Topul Firmelor Prahovene 2015

Elita comunității prahovene de afaceri a fost sărbătorită vineri, 30 octombrie în cadrul Galei TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2015, organizată de Camera de Comerț și Industrie

citește mai mult »
Gala Topul Firmelor Prahovene

Gala Topul Firmelor Prahovene 2013

„Oscarul” comunității afacerilor prahovene  25 octombrie 2013, Complexul “Sky Center” Păulești    În ambianța specială a complexului Sky Center din Păulești s-a desfășurat în seară

citește mai mult »
închide Panel