Gala Topul Firmelor Prahovene 2017 – 41
Gala Topul Firmelor Prahovene 2017 – 9
Gala Topul Firmelor Prahovene 2017 – 30
Gala Topul Firmelor Prahovene 2017 – 31

Gala Topul Firmelor Prahovene 2017

Ediția a XXIV-a

3 noiembrie 2017

Grand Ballroom – Sky Center

Evenimentul a reprezentat sărbătoarea comunității de afaceri prahovene în care au fost premiate cele mai performante firme, clasificate după domenii, subdomenii de activitate și clase de mărime. Gala TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2017 a reunit cca. 500 participanți – reprezentanți ai companiilor laureate în TOP 10, invitați din mediul diplomatic, din administrația centrală și locală, din mediul bancar și din mass-media.

Topul Firmelor Prahovene este

clasament care evidențiază performanța economică a firmelor județului nostru.

Firmele care fac parte din clasamentul „Topul Firmelor Prahovene” sunt cuprinse în Catalogul cu același nume. Acest catalog se constituie într-o  valoroasă bază de date – continând numele firmelor, adresa, telefonul, faxul, e-mail-ul, numărul de înregistrare la Registrul Comerțului, poziția în clasament -  cu cele mai performante și mai serioase firme prahovene, o prezentare în sinteză din punct de vedere economico-social a județului Prahova, precum și  o prezentare a serviciilor CCI Prahova.

Condiții achiziționare Catalog TOP 2017

  • Prin comandă scrisă, transmisă la fax: 0244 – 512. 552, sau e-mail: promovare@cciph.ro
  • Direct de la sediul C.C.I. Prahova, Ploiești, Str. Cuza-Vodă, Nr. 8, etajul 5, camera 51, tel: 0244 – 596.344 sau 0244-516666 – int. 114

Preț de achiziționare:

  • 200 RON (TVA inclus) – pentru varianta tipărită + CD
  • 120 RON (TVA inclus) – pentru varianta electronică

Pentru a comanda Catalogul TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2017, vă rugăm să complețati formularul și să-l trimiteți la e-mail: promovare@cciph.ro.

Expedierea se va face imediat ce avem confirmarea plății!

Obiectivitatea criteriilor care stau la baza realizării clasamentului «Topul Firmelor Prahovene», dar și recunoașterea acestuia prin temei legal (Legea 335/2007 – Legea Camerelor de Comerț și Industrie din România), fac din Topul Firmelor și din însemnele care se atribuie firmelor laureate, un  veritabil suport de bonitate pentru acestea.

Informațiile care stau la baza realizarii clasamentului sunt furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului și Ministerul Finanțelor, iar metodologia aplicată este complexă, unitară la nivelul sistemului cameral românesc, de-a lungul timpului, îmbunătățindu-se și adaptându-se atât la schimbările survenite în peisajul economic românesc, cât și la sugestiile venite din mediul de afaceri.

Topul evidențiază primele 10 firme clasate pentru fiecare grupă principală de activitate (Cercetare-Dezvoltare, Industrie, Construcții, Agricultură, Comerț și Servicii), domeniu de activitate și clasa de marime a firmelor,  în ordinea punctajului obținut prin prelucrarea a cinci indicatori – cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului curent, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utilizării capitalului angajat – pe baza unei metodologii aprobate și aplicate la nivel național.

Ceremonia de decernare a diplomelor și trofeelor Topului Firmelor Prahovene este organizată sub forma unei veritabile gale a competenței și a succesului, în care firmele beneficiază de promovare și vizibilitate maximă, recunoaștere prin care li se confirmă  apartenența  la elita comunității de afaceri prahovene.

Anexa 1 – Corespondența dintre domenii și grupe de activitate 2017

Anexa 2 – Elementele din situațiile financiare

Anexa 3 – Ponderile indicatorilor utilizați la calculul punctajelor

Metodologie Topuri de Firme ediția a XXIV-a

În calitate de invitați speciali, au onorat cu prezența acest eveniment E.S. Dl. Ivo Josipovic – Președintele Croației între 2010 – 2015 și E.S. Dl. Emil Constantinescu – Președintele României între 1996 – 2000. Din partea Corpului Diplomatic acreditat la București au participat ambasadori, însărcinați cu afaceri, consilieri economici și comerciali din 35 țări. Între invitații de marcă prezenți la eveniment s-au numărat: Dl. Dragoș Gabriel Zisopol, Deputat – Președinte al Comunității Elene din România, care, în calitate de Chestor al Camerei Deputaților a transmis un mesaj din partea Parlamentului României, Dna. Rodica Paraschiv – Deputat, Dl. Bogdan Toader, Președintele Consiliului Județean Prahova, Dna. Mădălina Lupea – Prefectul Județului Prahova, Dl. Adrian Florin Dobre – Primarul Municipiului Ploiești. Alături de aceștia, au mai participat reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Energiei, precum și ai partenerilor instituționali ai CCI Prahova: Prorectorul UPG Ploiești – Dl. Mihai Minescu, Președintele Camerei de Comerț Marea Britanie – România – Dl. Charlie Crocker, Președintele Confindustria România – Filiala Prahova – Dl. Alfredo Tisocco, Președintele Asociației Circolo Imprenditori Italiani în România – Dl. Gaetano Vernarelli, Președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) – Dl. Murat Demiray, Președintele Patronatului IMM Prahova – Dl. Florin Duma, conducerea CECCAR – Filiala Prahova, conducători ai instituțiilor deconcentrate prahovene, precum Direcția Administrației Finanțelor Publice, Direcția Regională a Finanțelor Publice, Oficiul Registrului Comerțului, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Biroul Vamal Interior Prahova, Protecția Consumatorilor Prahova, Colegiul Juriștilor Prahova.

Firmele laureate prezente la eveniment – fac parte dintre cele 2 749 firme clasate în TOP 10, din cele 5 690 care au îndeplinit condițiile de includere în TOP. În Topul Național se regăsesc 404 firme prahovene (dintr-un total de 12 377 din toate județele), dintre care 52 se situează pe locul 1. În cadrul Galei TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2017, firmele laureate au primit diplome pentru clasarea în Top 10, dar și trofee pentru Responsabilitatea Socială a Întreprinderii (30 firme laureate) și pentru performanță feminină în afaceri – “Trofeul Femeia de Afaceri” (27 antreprenoare și manageri generali de firme). Cu ocazia celebrării a 160 ani de tradiție petrolieră prahoveană, CCI Prahova a decernat în cadrul Galei Topul Firmelor Prahovene 2017, firmelor prahovene din domeniul petrolier și domeniile conexe, dar și partenerilor instituționali, o plachetă aniversară. Ceremonia de decernare a diplomelor și trofeelor s-a împletit cu un program artistic realizat în colaborare cu Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești și Filarmonica “Paul Constantinescu”, dar și cu un dineu de gală.

Arhivă ediții anterioare:

Sponsori

Parteneri Media

×
închide Panel