Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

7 octombrie 2022 la Nur-Sultan se va desfasura Forumul Economic Romanai-Kazahstan

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

7 octombrie 2022 la Nur-Sultan se va desfasura Forumul Economic Romanai-Kazahstan

7 octombrie 2022

Camera de Comert si Industrie Prahova are placerea sa va comunice ca pe data de 7 octombrie 2022 la Nur-Sultan se va desfasura Forumul Economic Romanai-Kazahstan, organizat de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului – MAT, actiune dedicata identificarii de noi oportunitati de cooperare intre reprezentantii mediului de afaceri roman si kazah. Forumul se va desfasura in marja celei de-a XVI-a sesiuni a Comisiei Mixte Interguvernamentale de colaborare economica Romania-Kazahstan, ale carei lucrari vor fi co-prezidate de ministrii energiei din cele doua tari.

 

            Ne face placere sa va adresam invitatia de a participa la acest Forum, unde vor fi organizate  intalniri de afaceri in functie de sectorul de interes si domeniul de activitate al companiilor romanesti prezente. In acest sens, in cazul in care doriti sa participati va rugam sa completati si sa transmiteti tabelul anexat direct organizatorilor, pana la data de 2 septembrie 2022, la urmatoarele coordonate : Dna. Clementina Ion, Director Directia Relatii Bilaterale Europa din cadrul Departamentului de Comert Exterior – MAT, tel ; 0372492653, clementina.ion@dce.gov.ro si Sebastian Salaru, tel : 0372 492659, email : sebastian.salaru@dce.gov.ro .

 

            In speranta ca aceasta oportunitate este de interes pentru dezvoltarea afacerii Dvs., va asiguram de deplina noastra colaborare si va rugam sa primiti, Stimata Doamna / Stimate Domnule Director General, expresia celor mai cordiale salutari.

 

 

Cu stima,

 

 

AURELIAN  GOGULESCU

 

PRESEDINTE CCI Prahova

VICEPRESEDINTE pentru Diplomatie Economica – CCI a Romaniei

 

Detalii

Dată:
7 octombrie 2022
Categorie Eveniment: