Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Gala Topul Firmelor Prahovene 2015

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gala Topul Firmelor Prahovene 2015

30 octombrie 2015

Elita comunității prahovene de afaceri a fost sărbătorită vineri, 30 octombrie în cadrul Galei TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2015, organizată de Camera de Comerț și Industrie Prahova și găzduită de Grand Ballroom – Sky Center.

Evenimentul, care a reunit circa 450  persoane a fost – prin înaltul nivel de reprezentare al personalităților prezente, dar și prin programul pregătit de organizatori, o gală de mare anvergură și strălucire.

La cea de-a 22-a ediție a Topului Firmelor Prahovene, alături de reprezentanții celor mai performante firme prahovene, au participat invitați de marcă – miniștri, secretari de stat, numeroși membri ai Corpului Diplomatic, reprezentanți ai sistemului cameral românesc, autorități ale administrației publice locale, instituții deconcentrate, reprezentanți ai mediului bancar, ai mass-media, alți colaboratori și parteneri ai CCI Prahova.

Firmele laureate au primit diplome pentru clasarea în Top 10, dar și distincții și trofee pentru clasarea în Top pe primele 3 locuri – 5 ani, respectiv 10 ani consecutiv, preocupări privind responsabilitatea socială corporatistă, performanță antreprenorială feminină.

Pentru că anul 2015 are o semnificație specială pentru organizația camerală prahoveană – împlinirea a 150 ani de la înființare și 25 ani de existență și activitate modernă – firmele clasate 20 ani în Topul Firmelor Prahovene au primit un trofeu special – în premieră – Trofeul 20 de ANI – Perseverență în Excelență. Astfel, 17 firme au fost laureate ale acestui trofeu.

Programul Galei Topul Firmelor Prahovene 2015 a cuprins – alături de ceremonia de decernare de diplome, distincții și trofee și câteva momente speciale – lansarea lucrării “Interviuri alese”, semnată de Dl. Nicolae Mareș – diplomat și scriitor, lucrare care cuprinde și 2 interviuri cu Președintele CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu. Un alt moment special a fost lansarea în premieră, la nivel național a autoturismului BMW seria 7, moment realizat în colaborare cu firma Proleasing Motors – dealer BMW, Mini și Ford și totodată, laureat la Gala Topul Firmelor Prahovene 2015.

Clubul de Golf Lac de Verde de la Breaza a fost, de asemenea, prezent cu un moment special în cadrul Galei – o tombolă prin care s-au desemnat câștigătorii a 3 pachete de servicii oferite de echipa Lac de Verde.
Programul serii a fost întregit de un dineu de gală și de un program artistic variat și deosebit de apreciat de participanți.

Organizarea acestui eveniment de amploare a fost posibilă cu suportul oferit de sponsorii și partenerii Camerei de Comerț și Industrei Prahova – Afiliu Trans, Alexandrion România, Altimate, Apă Talea, Baupartner Group, Bergenbier, Cameron România, Carmistin, Confind, Delice Internațional, Domeniile Viticole Tohani, Lido Girbea, Kraftanlagen România, Modpack System, Oltina, Oztasar, Pajo Holding, Tymbark Maspex România, Yazaki România. Parteneri media ai evenimentului: Grupul de presă Mix Montan și portalul Prahova Business.

 

Detalii

Dată:
30 octombrie 2015
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment: