Vânzător

Competente profesionale dobandite:

  • Norme, reglementari specifice si proprietati ale produselor si serviciilor alimentare; etichetarea; conditii si norme legale privind afisarea preturilor si tarifelor
  • Conditii tehnice de calitate si normele de protectie sanitara ale alimentelor; notiuni de igiena pentru lucratorii comerciali
  • Tehnici inovative in domeniul vanzarilor
  • Elemente definitorii pentru siguranta alimentelor
  • Conditii de exercitare a controlului pe piata de catre ANPC si alte organe de control
  • Norme privind tehnica comercializarii produselor si serviciilor alimentare; receptia calitativa si cantitativa a marfurilor
  • Prezentare coduri CAEN (clasificarea activitatilor din economia nationala) privind comertul cu produse alimentare si alimentatie publica
  • Evidenta primara si contabila la nivel de unitate; reglementari fiscale specifice
  • Legislatia privind registrul unic
  • Legislatia privind casele de marcat
  • Legislatia comerciala

Tematica:

  • Legislatia specifica actualizata;
  • Legislatia comerciala; Caracteristicile controalelor ANPC;
  • Metode de prezentare a produselor;
  • Norme generale de igiena ale produselor alimentare;
  • Evidenta primara si contabila.
Pentru mai multe informații:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută