Protejarea proprietății intelectuale în China: bune practici și studii de caz

Camera de Comert si Industrie Prahova va aduce la cunostinta organizarea de catre CCI a Romaniei, in parteneriat cu China IP SME Helpdesk (organizație fondată de Comisia Europeană) a trainingului online cu tema Protejarea proprietății intelectuale în China: bune practici și studii de caz, care se va desfășura în data de 8 iunie 2021, în intervalul orar 10.45-12.15.

Trainingul își propune să ofere o imagine de ansamblu asupra modului în care companiile își pot proteja și promova drepturile de proprietate intelectuală pe piața chineză, prin prezentarea celor mai bune practici și studii de caz. Expertul de la China IP SME Helpdesk, domnul Tom Carver, va expune cele mai des întâlnite probleme de proprietate intelectuală pe care companiile le întâmpină în China și cele mai bune exemple de practici cu privire la monitorizarea acestor probleme și modalitatea de aplicare a drepturilor de proprietate intelectuală pe piața chineză.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să o contactați pe doamna Oana Alexe, consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, e-mail: oana.alexe@ccir.ro, tel.: 0040 374 474 391.

Trainingul se va desfășura doar în limba engleză, iar la finalul evenimentului participanții vor putea adresa întrebări expertului. Participarea la eveniment este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie. Va invitam sa va inregistrati folosind formularul de mai jos.

Formular de inregistrare

Locație

Training online
Scroll to Top

Caută