Forum de Afaceri romano-maghiar in domeniul agro-alimentar

8 decembrie 2021

10.00 – 13.00

Camera de Comert si Industrie Prahova are deosebita placere de a va informa ca pe data de 8 decembrie 2021, intre orele 10.00 – 13.00 se desfășoară în București, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti ( str.Ion Ghica, nr.4 ) un Forum de Afaceri romano-maghiar  in domeniul agro-alimentar (produse agricole si alimentare, utilaje, masini agricole, bauturi, condimente, lactate, conserve, carmangerie, piscicultura, panificatie, etc)

In acest sens, alaturi de  Ambasada Republicii Ungare în România va invitam  să participati la acest eveniment unde vor fi prezente 8 companii maghiare mentionate in lista anexata. În plus, CCI a Ungariei, Secțiunea Maghiaro – Română, va reprezenta în cadrul evenimentului alte 10 firme din Ungaria, punând la dispoziția participantilor pliante cu informații detaliate precum și date de contact.

Ne exprimam speranta ca veti aprecia această oportunitate de a identifica noi posibilități de cooperare în sectorul agricol, alimentar și industriile conexe și de a intra în contact cu parteneri potențiali într-un cadru profesionist si va rugam sa ne transmiteti raspunsul Dvs. in timp util, la email : externe@cciph.ro .

Asigurandu-vă în continuare de deplina noastră colaborare, vă rugăm să primiți Stimată Doamnă / Stimate Domnule Director General, expresia celor mai cordiale salutari.

Cu  stimă,
AURELIAN  GOGULESCU
PREȘEDINTE CCI PRAHOVA

Locație

Sediul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti ( Bucuresti, str.Ion Ghica, nr.4 ) 
Scroll to Top

Caută