Târgul Internațional de la Harbin - R.P. Chineză

Editia a 31-a

in format virtual

15 – 19 iunie 2021

 

Preocupată în permanență de promovarea mediului de afaceri prahovean peste hotare și de sprijinirea companiilor în identificarea de oportunități comerciale optime, Camera de Comerț și Industrie Prahova are plăcerea de a vă aduce la cunoștință organizarea, între 15 – 19 iunie 2021, în format virtual, a Târgului Internațional de la Harbin, R.P. China, ediția 31.

Târgul Internațional de la Harbin este una dintre manifestările expoziționale din China cu cea mai îndelungată prezență anuală consecutivă, încă de la prima ediție din 1990, devenind, în 30 de ani de existență, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil la nivel internațional.

În baza bunelor relații dezvoltate de CCI Prahova cu autoritățile Provinciei Heilongjiang, respectiv ale orașului Harbin, companiile prahovene interesate de piața chineză sunt invitate să participe gratuit la unul dintre cele mai importante evenimente de acest profil din China. Prezența la această manifestare expozițională va avea loc sub forma unui stand virtual.

În acest sens si in vederea conceperii platformei virtuale, organizatorii chinezi au transmis o serie de cerințe care trebuie respectate de firmele interesate să facă parte din standul prahovean, de aceea , in cazul in care doriti sa participati, va rugam sa ne transmiteti :

  1. 7 fotografii reprezentative/postere promoționale ale companiei, fiecare de maxim 3M, format landscape(16:9),  rezoluție 1920×1080 / format portrait(9:16), rezoluție1080×1920 ;
  2. 1 logo în format .ai sau .cdr,cu o descriere a profilulului companiei de maxim 100 de cuvinte, in lb. engleza ;
  3. 10 fotografii (ale produselor companiei sau referitoare la serviciile oferite);
  4. 1 prezentare video în lb. engleză a companei de maxim 5 minute, proporție 16:9, rezoluție 1920×1080 și / sauo prezentare audio în engleză în format mp3, de maxim 50 de cuvinte ;
  5. Link către pagina web a companiei (daca există).

Pentru mai multe detalii dar și în cazul în care sunteți interesat să valorificați această oportunitate de promovare pe cea mai mare piață de consumatori din lume, vă rugăm să contactați Departamentul Relații Interne și Internaționale – Dna. Mihaela Hristache, Director, la telefon 0244514530 sau email externe@cciph.ro.

Locație

in format virtual
Scroll to Top

Caută