CAMEXIP

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 2899 – fabricarea altor masini si utilaje specifice n.c.a.

Contact

CAMEXIP

Despre

CAMEXIP SA a fost infiintata in anul 1978, sub denumirea de Intreprinderea de utilaj pentru prelucrarea cauciucului (IUPC), apartinand de Ministerul Chimiei si Petrochimiei.

Spatiul de productie este tip monobloc si cuprinde 8 hale cu deschidere de 18 m si lungime de 120 m si o cladire administrativa pe 4 nivele.

Pana in anul 1991 au fost produse echipamente pentru industria prelucratoare a cauciucului si maselor plastice: malaxoare, valturi, calandre, extrudere, masini de confectie anvelope, prese etc., fiind singura intreprindere din tara cu acest profil de fabricatie.

Din anul 1991, s-a schimbat denumirea in CAMEXIP (calandre, malaxoare, extrudere, instalatii, piese de schimb) si a devenit societate pe actiuni (S.A.) cu capital de stat 70% Fondul proprietatii de stat (FPS) si privat 30% Fondul proprietatii private (FPP).

Bazandu-ne pe o dotare speciala pentru prototipuri, unicate si serie mica CAMEXIP SA si-a largit obiectul de activitate, asimiland in productie echipamente pentru toate industriile, in special extractia si prelucrarea titeiului, farmaceutica si alimentara, chimie si petrochimie etc.

S-au asimilat produse confectionate din oteluri speciale, inoxuri, aluminiu si cupru.

Ne recomanda

Din anul 1999 capitalul este integral privat, romanesc.

In anul 1998 CAMEXIP SA s-a certificat in managementul calitatii ISO 9001 cu Registrul Naval American (ABS).

Din anul 2010 s-au certificat Managementul Mediului HSE 14001 si Managementul sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS-18001.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută