INDUSTRIE MICA

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN 2599 – alte articole din metal

Contact

INDUSTRIE MICA

Despre

Industrie  Mică Prahova SA a fost înființată în urmă cu 25 de ani și  are ca principal obiect de activitate confecţionarea indicatoarelor de circulaţie (Cod CAEN 2599 – alte articole din metal). În afara acestei activităţi societatea execută lucrări de marcaje rutiere, montare indicatoare de circulaţie, parapete metalice, dar și inspecţii tehnice la autoturisme şi închirieri de spaţii comerciale. Piaţa de desfacere a societăţii este în totalitate cea internă, judeţul Prahova deţinând o pondere de 18% din activitatea de marcaje rutiere, execuţie şi montaj indicatoare de circulaţie, restul realizându-se în ţară, pentru diferite primării şi consilii judeţene.

Ne recomanda

Provenienta capital : 100% romanesc

Portofoliu de parteneri / clienti: Consiliul Local Ploiești, Consiliul Județean Prahova, Consiliul Județean Alba, Consiliul Județean Iași, Primăria Municipiului Slobozia, Consiliul Judeţean Covasna, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud

Portofoliu de diplome, distinctii, trofee nationale sau internationale:

În cei 25 de ani de activitate, Industrie Mică Prahova SA a primit numeroase premii. Printre cele mai recente sunt trofeele pentru responsabilitate socială oferite în 2014 şi 2015 de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova
  • Cartei Europene a Siguranței Rutiere din anul 2012

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută