LEMET

Domeniul principal de activitate:

fabricarea de mobila

Contact

LEMET

Despre

Înfiinţată în oraşul Câmpina, din decembrie 1991 şi până acum, compania Lemet a parcurs toate etapele evoluţiei sale de a deveni o companie solidă şi de perspectivă, conectată permanent la realităţile economice din România. Compania Lemet acţionează într-o piaţă dinamică iar ritmul de schim­bare a condiţiilor concurenţiale este accelerat. O componentă esenţială a succesului nostru este reprezentată de modul etic prin care am creat și susţinem renumele mărcii Lemet în relaţiile cu partenerii de afaceri.

Producție la standarde superioare:

  • Pentru fabricarea produselor noastre, folosim tehnologii de ultimă oră, înglobate în 10 linii de producție complet automatizate pentru prelucrarea panourilor compozite din lemn, a lemnului masiv și finisarea acestora, linii proiectate și dezvoltate de către noi împreună cu partenerii noștri. Inovația, Calitatea produselor executate și Productivitatea sunt primele criterii care stau la baza proiectării și alegerii noilor linii de fabricație. Toate utilajele noastre respectă normele europene de Sănătate și Securitate a Muncii și Protecției Mediului.
  • Halele de producţie ocupă o suprafaţă de peste 41.000 mp. În cadrul fabricii, peste 800 de angajati produc mobilă de calitate, la o capacitate anuală de prelucrare de aproximativ 3,5 milioane de panouri de tip PAL si MDF.

Ne recomanda

Provenienta capital : 100% romanesc

Portofoliu clienti: reteaua LEMS (peste 70 magazine)

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova
  • APMR

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută