"Business Road Map 2020" - oportunitate Kazahstan

Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu parteneri institutionali din Republica Kazahstan, va informeaza ca, în cadrul programului de stat “Business Road Map 2020” sustinut din fonduri guvernamentale, se intentioneaza atragerea de de experți străini din diferite țări în Kazahstan, prin intermediul Ministerului economiei. Obiectivul experților presupune acordarea serviciilor de consultanță în domeniul automatizărilor, organizărilor, optimizărilor, managementului proiectelor și a afacerilor, acordate companiilor solicitante kazahe.

În 2019 se intenționează atragerea a 49 de experți străini din străinătate prin intermediul unei Companii/Agenții de recrutări sau consultanță, condițiile și cerințele sunt prezentate în specificațiile tehnice din Anexa.

Perioada de contractare a unei misiuni (1) este de 2 săptămâni (10 zile lucrătoare).

Se vor atrage Experți din următoarele domenii de activitate: domeniul agricol și agroindustrial, industria de minerit, industria ușoară și producția de mobilier, producția de materiale de construcție și alte produse minerale nemetalice, metalurgie, prelucrarea metalelor, inginerie mecanică, alte sectoare industriale, transport și depozitare, turism, informare și comunicare, activități profesionale, științifice și tehnice, educație, sănătate și servicii sociale, artă, divertisment și odihnă, furnizarea altor servicii.

Termenul limită pentru depunerea ofertei comerciale de la potențialii furnizori (companie de recrutări sau expert) este 15 februarie 2019, orele 18:30. La selecția ofertelor comerciale, după termenul stabilit, va prevala oferta cea mai mică și avantajoasă față de bugetul anunțat.

Adresa pentru transmiterea unei oferte comerciale este info@atameken.kz (în copie: a.muzatova@atameken.kz). În cazul în care există interesați din partea română, reprezentanții Atameken sunt dispuși să ofere informații suplimentare. Persoana de contact: Aikerim Muzatova, tel. +7 7172 919 347 (int.2118), e-mail: a.muzatova@atameken.kz.

Pentru informații suplimentare firmele interesate sunt rugate să contacteze organizatorii, iar pentru îndrumare și sprijin să se adreseze Biroului de Promovare Comercial Economică și către Ambasada României.

Descarcare PDF – Technical Specification for Consultation services in automation issues, organization, optimizing, management projects and business – processes

Pentru mai multe informații:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută