DAS - Digital Archiving Solutions - Oferta Solutii Integrate de Arhivare​

Prin oferta noastră vă veți familiariza cu sistemul ECM – (Managementul Conținutului la nivel de Societate) sistem de talie mondială creat de Open Text Corporation. ECM marca Open Text include module DMS și BPM pentru gestionarea documentelor electronice, precum și automatizarea proceselor de lucru, care pot fi integrate în SAP, Microsoft, Oracle și alte sisteme de lucru pentru Client.

Mai mult, oferta conține descrierea sistemului nostru dezvoltat intern (ARHIVO) pentru arhivarea documentelor pe suport hârtie și a documentelor electronice.

Digital Archiving Solutions a fost înființată în 2009 la București, Romania. De atunci am furnizat clienților noștri servicii de dezvoltare, implementare, integrare și întreținere a Sistemelor de management a Documentelor, precum și soluții pentru arhivarea fizică, scanare de documente, transpunerea documentelor pe microfilm și servicii externalizate.

Societatea noastră face parte din grupul internațional – Global Archive care operează în Serbia, Muntenegru, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, România, EAU.

Noi furnizăm servicii externalizate pentru scanarea și transpunerea pe microfilm a documentelor prin centrul nostru de scanare. În plus, asigurăm arhivarea fizică a documentelor în depozitul nostru de arhivare, care este construit în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale.

Descarcare PDF prezentare oferta

Pentru mai multe informații:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută