Clorovit - Ofertă CHIMCOMPLEX BORZESTI S.A.

Compania este interesata de incheierea de contracte de colaborare cu firme de tip IMM, in vederea realizarii de operatiuni de dezinfectari  interioare si exterioare, pe raza judetului Prahova, in contextul pandemiei de Coronavirus.

Se cauta firme care sa devina reprezentanti autorizati pe piata locala specifica, ai CHIMCOMPLEX BORZESTI SA. – producator national, detinatorul marcii CLOROVIT – hipoclorit de sodiu in solutie de 1,25%.

Clorovit este un brand romanesc pentru dezinfectarea suprafetelor tari de interior si exterior ce poate fi utilizat ca atare. Hipocloritul de sodiu este recomandat de Organizatia Mondiala a Sanatatii si de Agentia de Potectie a Mediului a SUA, ca fiind o solutie eficienta pentru dezinfectie si decontaminare in lupta cu Covid-19. Produsul poate fi pulverizat in conditii de siguranta in spatiile publice, atat in cladiri si mijloace de transport, cat si in spatii exterioare, cum sunt parcurile si amplasamentele publice.

Conditii minime de selectie pentru companiilor interesate – compania colaboratoare trebuie :

  • Sa aiba printre obiectivele principale de activitate : curatenia, dezinfectia generala si / sau deratizarea ;
  • Sa fi realizat in trecut astfel de servicii si sa poata prezenta un portofoliu de clienti ;
  • Sa detina autorizatie pentru acest tip de servicii ;
  • Sa aiba dotarea si logistica necesara pentru dezinfectie si deratizare generala, atomizoare, instalatii de spray-are pardoseli – care sa permita folosirea hipocloritului, ca substanta activa ;
  • Sa detina spatii de depozitare unde sa i se poata livra substanta activa in IBC-uri de 1 tona ;
  • Sa aprobe specializarea gratuita a angajatilor de catre specialistii Chimcomplex pentru folosirea in siguranta si cu reziultate maxime a CLOROVIT pentru dezinfectari interioare si exterioare ;

Pentru a-si face cunoscut interesul, companiile sunt rugate sa transmita o scrisoare de intentie la colaboratori@chimcomplex.com, pana la data de 5 mai 2020. Scrisoarea de intentie va fi insotita de portofoliul companiei.

Chimcomplex este unic producator in Romania al substantelor active biocide pe baza de clor si hipoclorit de sodiu si unul din cei mai importanti producatori de produse chimice din Romania. Compania opereaza cel mai mare combinat chimic din Romania, avand doua platforme industriale la Onesti si Ramnicu Valcea si este cel mai mare exportator cu capital privat romanesc.

Pentru mai multe informații:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută