Oportunitati de afaceri - firme din Ungaria

Camera de Comerț și Industrie Prahova aduce în atenția mediului de afaceri noi posibilități de colaborare cu companii din Ungaria, interesate să deruleze afaceri în România și, mai ales județul Prahova.

Acestea sunt :

  • Euromacc (www.euromacc.hu), firmă de prestări servicii în domeniul dezvoltării software /operator tender/sistem de facturare,
  • Savanyusag (www.savanyusag.eu), firmă de producție murături
  • Medimpex (www.medimpex.hu), care distribuie produse farmaceutice (crema pentru sportivi Nicoflex) atât în țară, cât și în străinătate.

Compania Medimpex a fost înființată în 1949 ca întreprindere de stat specializată în exportul și importul de produse farmaceutice din Ungaria. Până în anii 1980 a funcționat ca întreprindere independentă de comerț exterior cu produse farmaceutice. La sfârșitul anului 1982 a fost transformată în întreprinderea comună a celor mai mari fabricanți de medicamente din Ungaria și a întreprinderii de comerț exterior Pharmatrade Külkereskedelmi Vállalat. Din anul 1996 Medimpex a trecut din nou prin mai multe schimbări organizaționale majore, având ca rezultat final faptul că a devenit 100% proprietatea societății Egis Gyógyszergyár Nyrt, în calitate de filială a societății Egis Nyrt, care are o cifră de afaceri netă anuală de 164 de miliarde de forinți și peste 3 000 de angajați. În prezent, pentru distribuirea mărcii  de cremă Nicoflex pentru sportivi, firma cauta parteneri pentru care sunt importante fiabilitatea și stabilitatea, dorind totodată și o dezvoltare neîntreruptă.

Pentru mai multe informații:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to Top

Caută