Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

INVITATIE SEMINAR INTERACTIV “FORTA MAJORA SI EXONERAREA DE RASPUNDERE CONTRACTUALA . REGULI GENERALE DE AVIZARE A EXISTENTEI CAZULUI DE FORTA MAJORA.”

INVITATIE

 SEMINAR INTERACTIV

“FORTA MAJORA SI EXONERAREA DE RASPUNDERE CONTRACTUALA .

REGULI GENERALE DE AVIZARE A EXISTENTEI CAZULUI DE FORTA MAJORA.”

 

Miercuri,  28 februarie 2024, ora 11:00

Camera de Comert si Industrie Prahova, Sala Europa

 

Dezbaterea  va fi sustinuta de Dna Elisabeta Persinaru – Directorul Directiei Juridice din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei .

In cadrul evenimentului, pe langa prezentarile la cel mai inalt nivel de profesionalism in domeniul juridic,  veti avea oportunitatea de a adresa intrebari si de a aduce in discutie diferite probleme, spete si aspecte de jurisprudenta din sfera  tematicii dezbaterii .

La finalul seminarului vor fi inmanate Diplome de participare.

Pentru inscriere va rugam sa  va adresati Biroului Juridic, Resurse Umane, Arbitraj Comercial din cadrul CCI Prahova, prin email juridic@cciph.ro , specificand numele si prenumele persoanei participante,  nr. de telefon si adresa de email , numele companiei/ institutiei  reprezentate si domeniul de activitate al acesteia , precum si eventuale intrebari sau aspecte teoretice/ practice pe care doriti sa le clarificati in cadrul seminarului, urmand sa va contactam.

Persoana de contact pentru detalii este Dna Andra Apostu –Sef Birou Juridic, Resurse Umane , Arbitraj Comercial – telefon Tel.0344/401.203  sau 0244 516 666 int 112, email:  andra.apostu@cciph.ro .