AUDIT EXPERT

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 6920 – activitati de contabilitate

 

Audit Expert S.R.L cu sediul in Ploiesti este o societate comerciala romana cu capital privat ce ofera servicii in domeniul Audit Financiar, Audit Intern, Consultanta Economico-Financiara si Activitati conexe auditului financiar.

Tariful se negociaza in functie de marimea si complexitatea activitatii clientilor cat si de serviciile dorite respectiv contabilitate, personal, deplasari la banci si institutii, consultanta contabila si fiscala, expertize, audit. Firma noastra poate oferi si servicii de angajari si instruire de personal in domeniu.

Fiecare afacere este unica si are propriile sale nevoi, de aceea noi incercam sa-ti intelegem afacerea si asteptarile si sa ne adaptam servicile astfel incat sa primesti exact ce ai nevoie. Asemenea unei masini luate dintr-un showroom, nici un pachet contabil predefinit nu se va mula perfect pe nevoile specifice ale afacerii tale.

Pentru firmele nou-infiintate aplicam urmatoarea politica de tarife:

– Primele doua luni – discount 100%;

– Pana la inregistrarea primelor venituri din activitatea de baza – discount 50%.

Pe parcursul colaborarii noastre, tariful poate fi modificat, in sensul majorarii sau micsorarii, in functie de volumul de acte primare, complexitatea operatiunilor contabile, numarul de salariati.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

Știri despre AUDIT EXPERT:

Contact

închide Panel