Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

MODPACK SYSTEM

 

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – CAEN 1624 – Modpack System definește standardul pentru excelență a serviciilor integrate de export de mai mult de un deceniu

Contact  MODPACK SYSTEM

Adresă: Parcul Industrial Ploiești, str Conului, nr.4, Ploiești, 100213

Website   https://www.modpacksystem.com/

Telefon: + 4(0)731 578 525

Email: office@modpacksystem.com;

office@modpack.ro

 

  

Despre

Compania noastră este specializată în furnizarea de soluții complete de ambalare la cheie la sediul clientului, relocari industriale ,activități suport de logistică și este deasemenea specializată în producția ambalajelor din lemn și furnizarea de materiale de ambalare, elemente care contribuie la succesul și consolidarea poziției de leader pe piață de profil.

Modpack System și-a propus încă de la înființare să vină în întâmpinarea cerințelor clienților de pe piață de profil,reușind până în prezent să răspundă exigențelor unor parteneri de afaceri, mari producători și exportatori de echipamente industriale.

Ne recomanda

Portofoliu de clienti: Timken Romania SA, Gonzales, Philip Morris, British American Tabacco, Michelin, Siemens, Pirelli, ABB sau Ford România

Exporturi în : Global

Internaționalizarea afacerii: Cehia și UK

Provenienta capital: 100% românesc

Portofoliu de diplome, distinctii, trofee nationale sau internationale:

  • Antreprenorul lunii August – Ambasada SUA – 2015
  • Topul firmelor prahovene – locul 1 – CCIPH

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova
  • BRCC
  • AMCHAM
  • NRCC
  • CCIFER
  • AHK
  • CCIBH
  • CCIR

Știri / noutăți despre  MODPACK SYSTEM

Acționarii Modpack Group participă la Summitul Select USA, Washington DC

 

Industria logistică și de transport din Statele Unite este o piață extrem de competitivă. Cheltuielile din industria logistică și de transport din S.U.A. au totalizat 1,48 trilioane $ în 2015 și au reprezentat 8% din produsul intern brut anual (PIB). Prin investițiile în acest sector, firmele multinaționale se poziționează pentru a facilita mai bine fluxul de mărfuri pe cea mai mare piață de consum din lume.

Ca parte a strategiei de expansiune globală a companiei Modpack Group, Directorul executiv al companiei a participat la summitul SelectUSA din Washington DC, în perioada 21-22 iunie 2018, în vederea alăturării la o rețea prosperă de companii de top.

Directorul executiv al Grupului Modpack, Valentin Malaescu, a declarat: „Investiția în America de Nord, ca parte a strategiei de creștere continuă a Modpack, este o oportunitate fantastică pentru firmele multinaționale și interne să beneficieze de experiența și expertiza noastră. Prin oferirea serviciilor noastre personalizate si aici, putem continua să susținem baza noastră globală de clienți și, in paralel, să pătrundem pe noi piețe și să ajungem la mai mulți clienți „.

Pentru mai multe informații despre modul în care Modpack Group poate oferi soluții integrate pentru afacerea dvs., vă rugăm să ne contactați la office@modpacksystem.com sau sunați la + 40 (0)244 220 355

Modpack System a inaugurat sediul de la Liverpool

 

Compania ploiesteana MODPACK SYSTEM, membra a Camerei de Comert si Industrie Prahova, unul dintre furnizorii de varf la nivel national de servicii de ambalare industriala pentru export si relocare de obiective industriale, face un nou pas in internationalizarea afacerii odata cu deschiderea astazi, 27 februarie 2018, a reprezentantei de la Liverpool, Marea Britanie.

Evenimentul, cu o semnificatie deosebita atat pentru firma Modpack System, pentru fondatorii si actionarii sai – Valentin si Bogdan Malaescu, pentru intreaga echipa a firmei, ca si pentru Camera de Comert si Industrie Prahova, s-a desfasurat la noul sediu din Liverpool, in prezenta unor importante personalitati:  E.S. Dl. Dan Mihalache – Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie; Dna. Andreea Berechet – Consul General al Romaniei la Manchester; Dl. Viorel Raducanescu – Consul Onorific al Romaniei la Liverpool; Dl. Neil McGregor – VicePresedinte, Camera de Comert Marea Britanie – Romania; Dna. Paula Basnett – Presedinte, Camera de Comert Wirral; Dl. Phil Davies – Consilier local, Coordonator al Consiliului Wirral, Sef al Comisiei de Dezvoltare Economica si Cultura.

 

Camera de Comert si Industrie Prahova, care s-a implicat in organizarea evenimentului inaugural, a fost reprezentata de Presedintele Aurelian Gogulescu.

Distinsii invitati oficiali au apreciat, in luarile lor de cuvant, importanta realizarii acestei investitii romanesti in Marea Britanie, mai ales in contextul declansarii Brexit, cand orice actiune menita sa mentina si sa intareasca relatia economica a Romaniei cu Marea Britanie este salutara.

Odata cu cuvintele de apreciere adresate, Presedintele CCI Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, a inmanat Dlui. Valentin Malaescu o Diploma de Merit.

Operând deja din trei locații din Europa: Praga (CZ), Ploiesti (RO) și Cluj-Napoca (RO), compania Modpack System ofera servicii personalizate si flexibile pentru toți clienții indiferent de industria din care activeaza. Cu peste 10 ani de experiență și o echipa de peste 100 de angajați, compania ofera servicii de relocare industriala, transport multimodal sau de mare tonaj, ambalare profesionala pentru export si management de proiect.

Mai mult de atât, Modpack System este prima companie românească care are un sistem integrat de management.