Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Participarea CCI Prahova la Ziua Contabilului Roman 2022

In data de 13 iulie 2022, s-a sarbatorit  la Ploiesti, la Hotel Central, in organizarea Corpului Expertilor Contabili a Contabililor Autorizati din Romania – Filiala Prahova, cea de-a XVIII-a editie a Zilei Nationale a Contabilului Roman.

La un an de la centenarul profesiei contabile reglementate si recunoscute ca organism profesional independent in Romania, intr-o atmosfera festiva, in prezenta a numerosi si distinsi invitati, CECCAR Prahova a marcat inca o editie a unui eveniment devenit nu doar traditional, ci si de marca in mediul de afaceri prahovean. Tema evenimentului a fost “Business  … reloaded. Rolul profesionistului contabil in asigurarea rezilientei afacerilor”. Totodata, sloganul sub care s-au desfasurat anul acesta in intreaga tara evenimentele ce au marcat Ziua Nationala a Contabilului Roman a fost “Traditie pentru viitor. Evoluam impreuna!”

In calitate de partener traditional si important al CECCAR Prahova, Camera de Comert si Industrie Prahova a participat la eveniment, unde a fost prezentat mesajul Presedintelui CCI Prahova – Dl. Aurelian Gogulescu.  In cuprinsul mesajului, alaturi de felicitarile la aniversare si de aprecierea pentru excelenta colaborare, a fost reiterata disponibilitatea de cooperare, in beneficiul comunitatii prahovene de afaceri, la fel de stransa si de fructuoasa si pe viitor.

Printre oaspetii prezenti la eveniment, s-au numarat parlamentari ai judetului Prahova, reprezentanti ai conducerii Institutiei Prefectului Judetului Prahova, precum si ai urmatoarelor institutii: Inspectoratul Judetean de Politie, Tribunalul Prahova, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova, Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, Administratia Judeteana a Finantelor Publice, Casa Judeteana de Pensii,  Colegiul Juristilor, Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti si Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiesti.

In cadrul evenimentului, ai carui amfitrioni au fost Dl. Cornel Nitu, Presedinte si Dl. Ion Iancu, Director Executiv CECCAR Prahova, au fost decernate si distinctiile Topului local al membrilor Filialei acestui corp profesional.