Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Presedintele CCI Prahova, interventie pe tema digitalizarii la o dezbatere la Ministerul Muncii

Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, a reprezentat Camera de Comert si Industrie a Romaniei – in calitate de Vicepresedinte la nivel de reprezentare si Presedinte al Comitetului pentru Diplomatie Economica, la dezbaterea publica din data de 22 iunie 2020, organizata de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si intitulata «Romania munceste! Flexicuritate si digitalizare in contextul noilor tendinte din piata muncii din Romania».

In cadrul acestei dezbateri desfasurate la sediul Guvernului Romaniei, au fost discutate propunerile Executivului de modernizare a relatiilor de munca si mecanismelor de verificare a sanatatii si securitatii in munca.

Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu a sustinut o interventie pe tema digitalizarii relatiilor de munca, in scopul orientarii muncii catre rezultate, cu focus pe problematica telemuncii.

La eveniment au participat Prim-Ministrul Romaniei – Dl. LudovicOrban, Viceprim-Ministrul – Dna. Raluca Turcan, Ministrul Muncii si Protectiei Sociale – Dna. Violeta Alexandru, Consilierul Prezidential – Dl. Cosmin Marinescu, Ambasadorul Republicii Federale Germania – E.S. Dl. Cord Meier-Klodt, Presedintele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca – Dl. Victor Picu, Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii – Dl. Florin Jianu, Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania – Dl. Florin Pogonaru, Presedinti de Camere bilaterale, Presedinti ai mai multor organizatii patronale si sindicale.