Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Vizita la Ploiesti a E.S. Dna. Dao VibulpanichI, Ambasadoarea Regatului Thailandei in Romania

Marti, 18 octombrie 2022, Camera de Comert si Industrie Prahova a organizat vizita la Ploiesti a E.S. Dna. Dao Vibulpanich, Ambasadoarea Regatului Thailandei in Romania, care a fost insotita de Dna. Panitnart Rojanabenjawong, Prim-Secretar si Consul in cadrul Ambasadei.

Aflata la inceput de mandat si fiind la prima sa vizita in teritoriu, E.S. Dna Ambasador a dorit sa cunoasca specificul economic si investitional al judetului Prahova, oportunitatile de afaceri si potentialele proiecte de colaborare ce pot fi dezvoltate intre cele doua comunitati de afaceri.

Programul a debutat cu o primire la Camera de Comert si Industrie Prahova, fiind urmata de discutii de lucru la sediul Municipalitatii ploiestene cu Dl. Viceprimar Daniel Nicodim si Doamna Viceprimar Anca Popa, precum si de o intalnire la Palatul Administrativ, cu Dl. Prefect Virgiliu-Daniel Nanu.

In continuare au fost vizitate doua importante investitii din judetul nostru – Oztasar (domeniul confectiilor) si SKY Blue Hotel&SPA (industria HORECA).