Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Vizita unei delegații de oameni de afaceri din Republica Coreea în județul Prahova

Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu Ambasada Romaniei la Seoul, a organizat, in perioada 28 – 29 octombrie 2023, vizita in judetul Prahova a unei importante delegatii de oameni de afaceri din Republica Coreea, condusa de Dl. Kwang-Hee HONG, Presedintele Agentiei Korea Trade Intelligence –  KOTRI.

Cu aceasta ocazie a fost organizata o intalnire de afaceri cu o serie de companii prahovene interesate in colaborari viitoare cu partenerii coreeni.

Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, a purtat o serie de discutii cu reprezentantii institutionali si cu oamenii de afaceri din delegatia coreeana, privind intensificarea schimburilor comerciale, atragerea de investitii coreene in judetul Prahova si in mod special promovarea industriei vini-viticole si a potentialului turistic prahovean in Coreea de Sud.

Evenimentul este un rezultat direct al misiunii economice organizate de Camera de Comert si Industrie Prahova, in luna septembrie a acestui an, in Coreea de Sud,  cand a fost semnat Acordul de Colaborare intre CCI Prahova si KOTRI.