Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

AGRISOL INTERNATIONAL

 

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 0147 – cresterea pasarilor

Contact

AGRISOL INTERNATIONAL

Adresă: Strada Morii, nr. 38, 105300 Boldesti-Scaieni Judetul Prahova Romania

Website  https://agrisol.ro/en/despre-noi/

Telefon : 0040 244 211 821

Email : office@agrisol.ro

 

Despre

Agrisol a investit in permanenta in modernizare, tehnologie si inovatie. In anul 2000, Agrisol a construit o structura integrata de productie, de la fabricarea nutreturilor combinate, cresterea pasarilor si a porcilor, continuand cu abatorizarea, transportul si comercializarea carnii de pasare, atat pe piata interna, cat si pentru export. Reteaua de magazine proprii a ajuns la 87 de unitati conforme standardelor europene. In prezent, Agrisol exporta produse din carne in 10 tari: Franta, Germania, Belgia, Marea Britanie, Macedonia, Grecia, Bulgaria, Italia, Congo si Liberia.

Ne recomandă

In anul 2000, incepea constructia primei fabricii de nutreturi combinate, a silozurilor si anexelor sale, in Movila Vulpii, judetul Prahova. Acesta a fost primul pas catre procesul de productie integrat ce functioneaza astazi. In decursul urmatorilor ani, compania s-a extins, achizitionand silozul Voluntari si complexul de crestere si ingrasare a porcilor din Cazanesti, Ialomita, complex autorizat ulterior si pentru cresterea pasarilor.

La sfarsitul anului 2003, Agrisol a obtinut finantare europeana prin programul S.A.P.A.R.D si a inceput implementarea proiectului – Modernizarea activitatii de abatorizare a pasarilor in concordanta cu cerintele Uniunii Europene.

In 2005, compania continua extinderea prin achizitia fermei de la Lipanesti si modernizarea halelor din complexul Cazanesti.

Agrisol a preluat cele sapte societati comerciale cu specific agricol ale grupului Toneli in 2008 si a inceput extinderea abatorului de la Boldesti Scaieni.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

 

Știri / noutăți despre  AGRISOL INTERNATIONAL

https://industriacarnii.ro/Articol-epurarea-apelor-uzate-provenite-de-la-ferma-de-porci-cazanesti-agrisol-international/2939

https://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/libanezii-de-la-agrisol-mai-incearca-o-data-sa-preia-controlul-total-la-toneli-nutrition-14003167

https://www.money.ro/agrisol-majorare-de-capital-de-trei-mil/