Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Direcția Formare Profesională, Evaluare Competențe

”Profesionalism – Atitudine – Calitate – Pasiune” reprezintă elemente definitorii pentru CCI Prahova, care, în urma valoroasei experienţe acumulate în mai bine de trei decenii de activitate în organizarea de cursuri, oferă cursanţilor posibilitatea dobândirii competenţelor utilizând metode de un ridicat nivel educațional.

Prin experienţa dobândită în formarea profesională cu accent pe aplicaţii practice, printr-o infrastructură adecvată, asigurăm cursanţilor competenţe specifice atât pentru nivelele de bază cât şi pentru poziţiile de management, astfel reuşim an de an să creăm generaţii de specialişti în diferite domenii cerute pe piața muncii.

În viziunea noastră succesul reprezintă clienţi mulţumiţi de serviciile oferite, standarde ridicate de profesionalism, competenţă, operativitate, şi, nu în ultimul rând, recunoaşterea brandului: Camera de Comerţ şi Industrie Prahova – organizaţie de prestigiu în domeniul formării profesionale.

Cursurile de inițiere, perfecționare, specializare și calificare sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Certificări (A.N.C)

După examenul de absolvire se eliberează certificatul de absolvire/calificare și suplimentul descriptiv care conține competențele profesionale obținute, recunoscute de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale

Locație cursuri – Cursurile se vor desfășura la sediul CCI Prahova, sau, in functie de solicitari, la sediul agentilor care solicita acest lucru.

Grupe cursanți  – La cerere, organizăm cursuri care nu sunt prevăzute în portofoliul standard sau calendarul oficial. Datele de începere și programul sunt flexibile, adaptabile în funcție de nevoile participantilor.

Ancuța NEDER

Director

Adresă

Ploiești, str. Cuza Vodă nr. 8, Prahova, România

Telefon

(+40) 244.596.369
0741.231.247

Email

curs@cciph.ro