Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Beneficii și avantaje membri

MEMBRII CAMEREI DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE PRAHOVA
=
PARTENERI PENTRU DEZVOLTAREA MEDIULUI DE AFACERI PRAHOVEAN

Principalul obiectiv al Camerei de Comerț și Industrie Prahova este sprijinirea economiei prahovene, prin promovarea comunității de afaceri locale și apărarea intereselor membrilor săi.

Membrii Camerei de Comert și Industrie Prahova sunt cei prin intermediul cărora organizația capătă valențele de lider de opinie și de factor esențial în dezvoltarea și promovarea afacerilor, a firmelor și a comunității de afaceri în general.

Apartenența la cea mai puternică și reprezentativă comunitate de afaceri prahoveană oferă membrilor oportunitatea de a deveni veritabili purtătorii de cuvant ai antreprenoriatului românesc, oferindu-le vizibilitate pe scena economică națională și internațională.

Argumente care stau la baza deciziei de a deveni membru al CCI Prahova:

  • Oportunitatea de a deveni un veritabil purtător de cuvânt al antreprenoriatului românesc, dobândind vizibilitate pe scena economică națională și internațională;
  • Prestigiu și credibilitate în fața partenerilor, rezultate din apartenența la cea mai credibilă și respectabilă organizație de afaceri;
  • Posibilitatea de a beneficia de gratuități și tarife reduse la serviciile și acțiunile prestate și organizate de CCI Prahova și partenerii săi.

Pentru informații suplimentare, puteți consulta ghidul serviciilor oferite de CCI Prahova și lista beneficiilor și discounturilor acordate membrilor.

Vă așteptăm să deveniți parte a celei mai puternice și reprezentative comunități de afaceri prahovene!

ÎMPREUNĂ PENTRU AFACEREA TA reprezintă nu numai motto-ul Sistemului Cameral Românesc, ci și chintesența relației dintre membrii comunității de afaceri.

Anexa 1 – Adeziune

Aneza 2 – Act Aditional

Anexa 3 – Chestionar