Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Ambasadorul Bosniei&Hertegovina in Romania, vizita de bun ramas la CCI Prahova

Joi, 15 iunie 2023, ES Dl. Slaviša Čeranić , Ambasadorul Bosniei&Hertegovina in Romania, s-a aflat intr-o vizita de ramas-bun la sediul Camerei de Comert si Industrie Prahova, marcand astfel sfarsitul mandatului sau diplomatic in Romania.

Oaspetele a fost primit de Dl. Presedinte Aurelian Gogulescu, alaturi de Dl. Virgil Daniel Nanu – Prefectul Judetului Prahova, Dl. Subprefect Emil Draganescu si de Dl. Marius Marinescu – Consul Onorific al Bosniei&Hertegovina la Ploiesti.

Interlocutorii au discutat despre rezultatele concrete ale colaborarii bilaterale pe parcursul celor 4 ani de mandat, continuarea proiectelor in vederea intensificarii schimburilor comerciale si dezvoltarii de investitii reciproce si sustinerea la acelasi nivel proactiv a parteneriatelor interinstitutionale. Nu in ultimul rand, intalnirea s-a constituit si intr-un moment emotionant care a marcat excelenta colaborare si relatia de prietenie stabilita intre cele doua parti in aceasta perioada, fiind rememorate o serie de actiuni comune, ES Dl. Ambasador lasand marturie scrisa in Cartea de Onoare a CCI Prahova, cuvintele sale de ramas-bun: „De acum incolo voi fi Ambasadorul Romaniei si judetului Prahova in Bosnia&Hertegovina”.