Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Aniversarea a trei decenii de activitate de succes a firmei prahovene LEMET

In data de 24 iunie 2022, au avut loc actiunile prilejuite de aniversarea a 30 de ANI de existenta a firmei LEMET – unul dintre cei mai importanti producatori de mobila din Romania, firma membra a Camerei de Comert si Industrie Prahova

In prima parte a zilei, la sediul din Brebu al firmei, au fost organizate mai multe serii de vizite ghidate, la care au participat parteneri si colaboratori ai firmei, intre care si reprezentanti ai CCI Prahova.

In seara aceleiasi zile, la Complexul Ramatouelle de langa Ploiesti, a avut loc Gala LEMET 30, un eveniment grandios, cu o participare impresionanta. In acest cadru, Presedintele Camerei de Comert si Industrie  Prahova, Dl. Aurelian Gogulescu, i-a conferit Dlui. Alexandru Rizea, fondatorul si managerul general al firmei Lemet si Membru al Colegiului de Conducere al CCI Prahova, o placheta  aniversara, sub forma unei Distinctii de Excelenta pentru activitatea excepţională în domeniul producţiei de mobilă şi pentru contribuţia la dezvoltarea economiei prahovene si românești.

Compania Lemet, firma cu capital 100% romanesc, are un numar de 834 de angajati, hale de productie in suprafata de 41 000 m.p si o retea de 69 de magazine LEMN’s, in 64 de orase ale Romaniei.