Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

AQUILA CONSTRUCT

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 4120 – lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale

Contact  AQUILA CONSTRUCT

Adresă: Ploiești, Str. Poligonului Nr. 5

Website

Telefon

Email

 

Despre

Societatea comercială „AQUILA CONSTRUCT”, parte a grupului „AQUILA & SECA” cu o cifră de afaceri de 160.000.000 Euro și un capital social de 4.000.000 Euro, este o societate cu răspundere limitată care s-a înființat în luna martie 2003, ca urmare a deciziei asociațiilor SC AQUILA PART PROD COM SRL de a pătrunde pe piața construcțiilor și materialelor de construcții având ca obiect de activitate construcțiile civile, construcții industriale și lucrări edilitare.

Administrată de către domnul Roșca Valeriu, asociat, inginer cu o experiență de 10 ani în domeniul construcțiilor, societatea cunoaște o dezvoltare rapidă, ajungând în prezent la o cifră de afaceri de 5.000.000 Euro.

Ne recomandă

Investițiile în utilaje pentru construcții cât și în sectorul resurse umane, au făcut ca în prezent societatea să dețină o bază tehnico materială și o divizie de mecanizare în valoare de peste 1.000.000 Euro și ca resurse umane peste 130 de angajați cu o înaltă calificare în domeniu.

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

Știri / noutăți despre  AQUILA CONSTRUCT

Aquila Construct, divizie a grupului specializat în transport şi logistică, a făcut afaceri de 150 milioane lei în 2018

https://www.zf.ro/companii/aquila-construct-divizie-grupului-specializat-transport-logistica-facut-afaceri-150-milioane-lei-2018-dintre-clientii-firmei-fac-parte-belgienii-wdp-turcii-yildiz-entegre-austriecii-strabag-transgaz-18355612