Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

BAUELEMENTE

 

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 2361 – Fabricarea produselor din beton pentru construcții

Contact BAUELEMENTE

Adresă: Ariceştii Rahtivani Str. Bruxelles 877A. Prahova 107025 România

Website http://www.bauelemente.ro/

Telefon: +40 (244) 406 751

Email: office@bauelemente.ro

Despre

Audit Expert S.R.L cu sediul in Ploiesti este o societate comerciala romana cu capital privat ce ofera servicii in domeniul Audit Financiar, Audit Intern, Consultanta Economico-Financiara si Activitati conexe auditului financiar.

Firma Bauelemente realizează structuri din elemente prefabricate din beton armat-precomprimat şi închideri perimetrale-învelitori. Calitatea este garantată de tehnologia de ultimă oră în proiectare, producţie şi montaj.

Biroul de proiectare din cadrul societăţii dispune de un număr de peste 10 proiectanţi specializaţi, cu vastă experienţă în domeniu, fiind astfel cel mai mare şi performant din România.

Pentru diversificarea gamei de produse, Bauelemente a realizat o investiţie iniţială de 1,5 milioane de euro iar până în prezent investiţia în fabrica dedicată prefabricatelor de beton pentru agricultură a ajuns la 5 milioane de euro.

Bauelemente este singurul producător din România de spalieri pentru agricultură, mai precis pomicultură şi viticultură şi cel mai mare din Sud-Estul Europei.

Ne recomanda

Portofoliu de clienti: Kaufland, Cora, Shopping City, Lufkin Industries, British American Tabacco, Lidl, Unilever, Leroy Merlin.

Provenienta capital: 100% românesc

Portofoliu de diplome, distinctii, trofee nationale sau internationale:

Topul Național al Firmelor Private din România – Locul I – Performanță Globală la categoria Întreprinderilor Micro;

Camera de Comerț Prahova – Locul I – Industire – Fabricarea produselor din beton

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

Știri / noutăți despre  BAUELEMENTE

https://www.wall-street.ro/articol/Agricultura/198109/bauelemente-agricultura-fabrica-de-structuri-din-beton-viticultura-pomicultura.html#gref

https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/bauelemente-a-finalizat-o-investitie-de-3-5-milioane-euro-intr-o-fabrica-la-ploiesti-pentru-producerea-de-stalpi-pentru-agricultura-15443492

Galerie media  BAUELEMENTE