Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

BES ROMANIA

Domeniul principal de activitate: Cod CAEN – 4645 – comert cu ridicata al produselor cosmetice si de parfumerie

Contact  BES ROMANIA

Adresă: PLOIESTI , STRADA HOREI, NR. 2

Website  http://besromania.ro/despre-noi/

Telefon: 0244515268

Email: office@besromania.ro

Despre

S.C. BES ROMANIA S.R.L. este o societate cu capital privat roman si italian, constituita in anul 1998 si are ca obiect principal de activitate comercializarea produselor cosmetice destinate ingrijirii parului.

Marca BES Beauty & Science este prezenta azi in peste 80 de tari din intreaga lume, iar BES ROMANIA, oficial, se afla in top 3 la nivel mondial din punct de vedere al importurilor de produse.

Ne recomanda

S.C. BES ROMANIA S.R.L. s-a dorit de la inceput o societate puternica si bine pozitionata pe piata de profil. In acest scop, dispunandu-se de un management matur, cu experienta in decizie dar si cu o dotare logistica adecvata activitatii de comert, distributie si productie, BES ROMANIA si-a castigat pas cu pas reputatia meritata, concurand alaturi de societati cu renume precum L’oreal, Garnier, Londa sau Wella.

In momentul de fata, S.C.BES ROMANIA S.R.L., detine patru depozite de marfa cu acoperire nationala, o retea de mijloace de transport, precum si o colaborare foarte stransa cu firme de distributie specializate, selectionate pe criteriul performantei si seriozitatii.

De asemenea societatea dispune de spatii amenajate pentru activitati de productie, prezentare si depozitare, realizate la standarde care respecta normele europene, in acest sens punctand:

  • sediul central al societatii si spatii de depozitare situate in centrul Municipiului Ploiesti;
  • sediul secundar dezvoltat pentru productie si depozitare situat pe cea mai importanta artera rutiera a tarii, drumul national nr.1, intre Ploiesti si capitala Romaniei, Bucuresti. Un spatiu modern, construit cu fonduri Phare alaturi de un important aport financiar din partea S.C. BES ROMANIA.
  • salon de coafura, proprietate S.C. BES ROMANIA S.R.L., situat de asemenea in zona centrala a Municipiului Ploiesti, un spatiu destinat frumosului, in care calitatea si bunul gust sunt prioritare.
  • punct de lucru deschis la Bistrita, in viziunea noastra fiind primul centru BES’t ACADEMY

Membru al unor organizatii, asociatii profesionale nationale si internationale:

  • Camera de Comerț și Industrie Prahova

Știri / noutăți despre  BES ROMANIA

Firma „BES ROMANIA”, realeasă pentru încă un mandat de 4 ani în Colegiul de Conducere al CAMEREI de COMERȚ și INDUSTRIE PRAHOVA

Mediul de afaceri din județul Prahova prin Camera de Comerț și Industrie (CCI), prezidată de Aurelian Gogulescu, și-a ales, vineri, noul Colegiu de Conducere. În cadrul aceleași ședințe au fost votați și membrii Colegiului de Conducere al CCI pentru un mandat de 4 ani.

Firma BES ROMANIA, antreprenor Martha Maria Mocanu a fost aleasă pentru încă un mandat în Colegiul de Conducere.