Camera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie PrahovaCamera de Comerț și Industrie Prahova

Bursa locurilor de munca – SMART JOB HUNTING

Miercuri, 17 mai a.c., s-a desfasurat, la Casa de Cultură a Studenților Ploiești, Bursa locurilor de muncă – SMART JOB HUNTING.
Organizatori ai evenimentului au fost Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești, Camera de Comerț și Industrie Prahova, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova, Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Ploiești și Casa de Cultură a Studenților Ploiești.
Având în vedere condițiile concrete de pe piața forței de muncă în perioada actuală, deficitul accentuat de specialiști în numeroase domenii de activitate, această acțiune a constituit o reală oportunitate atât pentru angajatori, cât și pentru cei interesați de identificarea unui loc de muncă.
Evenimentul a reunit 35 de firme din județul Prahova și Buzău, care au ofertat peste 400 de locuri de muncă – în principal pentru absolvenții de studii superioare, dar și pentru cei cu studii medii – în următoarele specialități: inginerie – mecanică, electromecanică, chimică, automatizare, de proces, de mentenanță; domeniul economic și asigurari; marketing, IT, design, transporturi.
Totodată, au fost disponibile și numeroase poziții de internship.